Skolebestyrelser på erhvervsskoler og AMU-centre.

På denne side finder du information og inspiration til brug for skolebestyrelsesarbejde på erhvervsskolerne og AMU-centre.

Ny vejledning fra Undervisningsministeriet: Guidelines og gode råd til arbejdsmarkedsuddannelser

Your Subtitle Goes Here
5

Denne vejledning fra Undervisningsministeriets hjælper skoleledelser og -bestyrelser med at holde sig på dydens smalle sti, når de har med AMU-programmet at gøre.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Your Subtitle Goes Here
5

Danske Erhvervsskolers og -Gymnasiers hjemmeside – www.deg.dk.

Er du medlem af en erhvervsskolebestyrelse? Så er denne hjemmeside god at kende. På Danske Erhvervsskolers og -Gymnasiers hjemmeside er der et afsnit om bestyrelsesarbejdet. Her er der en sand guldgrube af information og anbefalinger til medlemmerne af skolernes bestyrelser. Se bl.a. “Kodeks for godt bestyrelsesarbejde”.

Voksenuddannelse

Your Subtitle Goes Here
5

Voksenuddannelse.dk, som du finder her, er en ny side, hvor du får et større overblik over det samlede offentligt understøttede voksenuddannelsestilbud, der udbydes og kan tages i Danmark.

Rådet for Voksen- og efteruddannelse (VEU-rådet)

Your Subtitle Goes Here
5

VEU-rådet rådgiver undervisningsministeren om AMU, FVU, uddannelse til ordblinde m.v. Se medlemsfortegnelse, dagsordener, referater, dokumenter m.v. på VEU-rådets hjemmeside.

Rådet for de grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser (REU)

Your Subtitle Goes Here
5

REU rådgiver børne- og undervisningsministeren om erhvervsuddannelserne. Se medlemsfortegnelse, dagsordener, referater, dokumenter m.v. på REU’s hjemmeside.

Inspiration til medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg

Your Subtitle Goes Here
5

3F’s LUU håndbog arbejdet i de lokale uddannelsesudvalg – her er der en lang række gode tips til 3F’s repræsentanter i de lokale uddannelsesudvalg.

Industriens Uddannelser har udgivet denne meget grundige “Præg industriens uddannelser. Håndbog til arbejdsmarkedets repræsentanter i lokale uddannelsesudvalg”.

Se TUR’s temaside om de lokale uddannelsesudvalg – her er der mange gode ideer til LUU-arbejdet.

Undervisningsministeriet

Your Subtitle Goes Here
5

ANSVARLIGE FOR OMRÅDE

3F Uddannelsesnyt

© 3F · Kampmannsgade 4·1790 København V | 70 300 300 | 3f@3f.dk | Privatlivspolitik